Saturday 12 November 2011

Φλόγα: Πάνω από τις προσδοκίες το πρόγραμμα
«Κατ’ Οίκον Νοσηλεία»

Ακριβώς 312 παιδιά με νεοπλασματική νόσο έχουν ευεργετηθεί από το πρόγραμμα «Κατ’ Οίκον Νοσηλεία» του συλλόγου «Φλόγα», από την έναρξη του προγράμματος το 2009 μέχρι σήμερα.

Το πρόγραμμα «Κατ’ Οίκον Νοσηλείας» για παιδιά με νεοπλασίες υλοποιείται με επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια από το Σύλλογο ΦΛΟΓΑ με την αποκλειστική υποστήριξη της GlaxoSmithKline. 

Έως σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 6.100 επισκέψεις από εξειδικευμένους νοσηλευτές σε όλη την Αττική, εξυπηρετώντας όλα τα παιδιά με νεοπλασίες που πληρούν τα κριτήρια για νοσηλεία στο σπίτι. Συνολικά έως σήμερα, το πρόγραμμα έχει εξυπηρετήσει 312 παιδιά βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής αυτών και των οικογενειών τους.
Παράλληλα, το πρόγραμμα μειώνει σημαντικά την κίνηση στα νοσοκομεία και κατ’ αυτόν τον τρόπο συνεισφέρει στη βελτίωση των συνθηκών της νοσοκομειακής περίθαλψης των παιδιών εκείνων που την έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της GlaxoSmithKline, οι εργαζόμενοι ξενάγησαν περισσότερα από 100 παιδιά της Φλόγας στο πάρκο και ζωγράφισαν μαζί τους, δίνοντάς τους δύναμη στον καθημερινό αγώνα που καλούνται να δώσουν.
«Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ογκολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων Π.& Α. Κυριακού και των δύο ογκολογικών τμημάτων του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, που τώρα στεγάζονται στο κτίριο της  ΕΛΠΙΔΑΣ.  Χωρίς τη δική τους συνεργασία δεν θα μπορούσε να αναπτυχθεί το πρόγραμμα.Τα παιδιά βρίσκονται σήμερα εδώ για να διασκεδάσουν στο πανέμορφο πάρκο αλλά και για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους, στη διοίκηση και τους ανθρώπους της GlaxoSmithKline που βρίσκονται σήμερα εδώ», ανέφερε η Πρόεδρος της Φλόγας κα Μαρία Τρυφωνίδη.
«Σήμερα ήρθαμε ακόμα πιο κοντά στα παιδιά με νεοπλασίες δίνοντάς τους ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. Τα οφέλη του προγράμματος Κατ’ Οίκον Νοσηλείας για τα παιδιά και τις οικογένειές τους είναι πλέον ορατά χάρη στον επαγγελματισμό και την αφοσίωση της Φλόγας και των ιατρών και νοσηλευτών. Είμαστε υπερήφανοι που συνεισφέρουμε σε ένα τόσο αξιόλογο κοινωνικό έργο αφιερωμένο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη» ανέφερε η υπεύθυνη Δημοσίων Υποθέσεων της GlaxoSmithKline Ελλάδας, κυρία Λένα Λυμπεροπούλου.
πηγή

2 comments:

  1. Ευτυχώς που υπάρχι και αυτή η Ελλάδα !!!

    ReplyDelete
  2. Πάντα θα υπάρχει habilis,
    όσο και να προσπαθήσουν να μας αποξενώσουν

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki