Sunday 18 December 2011

Παιδόφιλος, παιδεραστής, βιαστής, φονιάς

Αυτός είναι ο «Δικαιακός Πολιτισμός» μας!!


Παιδόφιλος, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος: 
Ο 35χρονος δράστης είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και παράνομη οπλοκατοχή και εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία.
Ο 35χρονος είχε συλληφθεί μετά από έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Θεσσαλονίκης και στην κατοχή του είχαν βρεθεί πάνω από τριάντα χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο με ιδιαίτερα σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Παιδεραστής, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος:  
Είχε καταγγελθεί για αποπλάνηση ανηλίκου αλλά απαλλάχτηκε, επειδή διαφώνησαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Βιαστής: 
Καταδικάστηκε για τον βιασμό φοιτήτριας και εξέτισε ποινή 18 μηνών!!!

Φονιάς: 
Ποιος είναι ο δολοφόνος της 22χρονης στην Καστοριά

Ανήμποροι άνθρωποι ψάχνουν τροφή και καταφύγιο
στα νοσοκομεία

ΜΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΧ
 .
Με ψεύτικους καβγάδες εξασφαλίζουν...
εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο 

.
Σύγχρονοι «Αθλιοι» ψάχνουν τροφή και καταφύγιο στα νοσοκομεία  Ανήμποροι άνθρωποι επιδιώκουν με κάθε τρόπο την εισαγωγή τους σε κάποιο νοσοκομείο. Στην απόγνωσή τους φθάνουν να υποκριθούν τους πάσχοντες, ακόμα και τους ψυχικά διαταραγμένους, για να πετύχουν ολιγοήμερη νοσηλεία.
Μοιάζει απίστευτο, αλλά η συχνότητα των περιστατικών καταδεικνύει τη σκληρή πραγματικότητα: Εκατοντάδες άστεγοι «υποδύονται» τους αρρώστους στις γενικές εφημερίες των δημόσιων νοσοκομείων, με στόχο να βρουν στέγη και φαγητό, έστω και για μία νύχτα.
Κάποιοι μάλιστα, δεν διστάζουν να στήσουν έως και ψεύτικους καβγάδες έξω από τα αστυνομικά τμήματα, πολλές φορές μαζί με τους συγγενείς τους, έτσι ώστε με εισαγγελική παρέμβαση να εξασφαλίσουν την εισαγωγή τους για εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο ώστε να βρουν, στην κυριολεξία, ένα κομμάτι ψωμί και ένα κρεβάτι να κοιμηθούν!
Καταγγέλλουν
Επίσης, σύμφωνα με τις καταγγελίες εκπροσώπων των εργαζομένων σε νοσοκομεία, όπως το Λαϊκό και ο Ευαγγελισμός, δεκάδες είναι πλέον οι περιπτώσεις αστέγων, που ενώ εισήχθησαν κανονικά για νοσηλεία και τα προβλήματα της υγείας τους αντιμετωπίστηκαν, η παραμονή τους παρατείνεται, καθώς δεν υπάρχουν κρεβάτια στους ξενώνες φιλοξενίας.
Από τη μία πλευρά, η ανθρωπιστική αντιμετώπιση διοίκησης, γιατρών, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτικού προσωπικού επιβεβαιώνει την ευαισθησία τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άστεγοι.

Σύγχρονοι «Αθλιοι» ψάχνουν τροφή και καταφύγιο στα νοσοκομεία
Από την άλλη, ασφαλισμένοι ασθενείς που περιμένουν την εισαγωγή τους στα νοσοκομεία, στέκονται στην ουρά της λίστας αναμονής. Σε κάθε περίπτωση, η διάθεση των πολύτιμων κλινών που προορίζονται για σοβαρά περιστατικά... 

«Όλοι μαζί μπορούμε», να προσφέρουμε
στα συσσίτια της Εκκλησίας

«Όλοι μαζί μπορούμε»:
Εκστρατεία με στόχο τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής
.

Συσσίτια: Που μπορείτε να βρείτε δωρεάν φαγητό
Η Εκκλησία δίπλα σε όλους

Από την προσεχή Δευτέρα η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, οι Μητροπόλεις της Ελλάδος και ο ΣΚΑΪ, με την υποστήριξη Super Market, οργανώνουν εκστρατεία συλλογής τροφίμων, ώστε να ενισχυθούν τα συσσίτια της Εκκλησίας.

Η οικονομική κρίση βαθαίνει κάθε μέρα. Συνάνθρωποί μας, κάθε ηλικίας, χρειάζονται σίτιση. Πρέπει να απλώσουμε το δίκτυο αλληλεγγύης. Το περίσσευμά μας, για το διπλανό μας.

Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε; Κάθε φορά που κάνουμε τις αγορές μας από τα συγκεκριμένα super market, αφήνουμε την προσφορά μας σε τρόφιμα στις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές του « Όλοι Μαζί, Μπορούμε». Σε κάθε αγορά μας από το super market θυμόμαστε το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται.
Είναι καλό να επιλέγουμε τρόφιμα που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δε χρειάζονται ψυγείο. Κάθε μέρα οι άνθρωποι της Εκκλησίας, θα περνούν από τα συνεργαζόμενα super market και θα παραλαμβάνουν τα τρόφιμα, τα οποία εσείς αφήσατε στις γωνιές του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε». Με αυτή μας την πράξη, όχι μόνο συντηρούμε τα συσσίτια της Εκκλησίας, αλλά βοηθάμε ώστε να σιτίζονται όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.


Δείτε την Λίστα με τα Super Market ΕΔΩ

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Φέτος η περίοδος των Χριστουγεννιάτικων εορτών, βρίσκει τον Αι Βασίλη και τα ξωτικά του στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων. Επέλεξαν ένα μαγικό σημείο… τον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου» για να τον μεταμορφώσουν σε «Μύλο των Ξωτικών».

Ξεχωριστή εμπειρία θα αποτελέσει
για όλους η περιήγηση στο μεγαλύτερο
και πιο ονειρεμένο
παιδικό εργοστάσιο σοκολάτας στη Ελλάδα.
Εδώ εγκατέστησαν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων. Οι πρωταγωνιστές του παραμυθιού εργάζονται σκληρά και προετοιμάζονται, για να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες ευχές μικρών και μεγάλων. Στόχος είναι να σκορπίσουν και πάλι τα χαμόγελα, που τόσο μα τόσο μας έχουν λείψει.
Στις 9 Δεκεμβρίου, τα παλιά φουγάρα
παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν
απίστευτες μυρωδιές.
Τα γρανάζια λαδώνονται, οι μηχανές επισκευάζονται και διαμορφώνονται κατάλληλα για να φτιάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούν. Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.

 
Ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά για πρώτη φορά μοιράζονται μαζί μας, τα πολύ καλά κρυμμένα μαγικά μυστικά της επιτυχημένης, όλα αυτά τα χρόνια αποστολής τους.  

Ο Μύλος των Ξωτικών

Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για την υπόθεση παιδεραστίας στη Κρήτη

Στo 28310.20799, επικοινωνούν παιδιά και οι οικογένειές τους που υπέστησαν τις αρρωστημένες ορέξεις του 47χρονου.
 .
Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης
28310.20799
Σύμφωνα με το Cretalive, υπό το βάρος των καταιγιστικών αποκαλύψεων και όσο η υπόθεση μονοπωλεί το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, κρίνεται σκόπιμο να μην ξεκινήσουν άμεσα οι καταθέσεις παιδιών-θυμάτων της διεστραμμένης δράσης του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη προκειμένου να μην στοχοποιηθούν.
Εκτιμάται ότι οι πρώτες καταθέσεις θα ληφθούν υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας μόλις καταλαγιάσει ο μεγάλος θόρυβος.
Άλλωστε στην παρούσα φάση η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την έρευνα, χρειάζεται αρκετό χρόνο για να μελετήσει την ογκώδη δικογραφία που διαβίβασε η Ασφάλεια Ρεθύμνου για την πολύκροτη υπόθεση.
Παράλληλα γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τα άτομα που χρειάζονται βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσουν την απίστευτη υπόθεση παιδεραστίας, τίθεται σε λειτουργία καθημερινά, με πρωτοβουλία του Δήμου σύμφωνα με τo Flashnews.
Στη γραμμή 28310 20799, παιδιά και οι οικογένειές τους που υπέστησαν τις αρρωστημένες ορέξεις του 47χρονου, θα μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, με εξειδικευμένους ψυχολόγους.

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki