Monday 8 October 2012

Παιδικά βιβλία που μπορείτε να διαβάσετε τώρα σε pdf

 
Ένα μικρό ψαράκι αποφασίζει να αφήσει τη γυάλα του γιατί βαρέθηκε τη μοναξιά. Όλα όμως είναι τόσο διαφορετικά στη λίμνη! Ούτε καν να κολυμπήσει δεν μπορεί. Στο τέλος όμως… βρίσκει τη δύναμη μέσα του να ξεπεράσει τις ανασφάλειες και τους φόβους του και να αφομοιωθεί από το φυσικό του περιβάλλον.
' τάξη)


Ο Νασρεντίν στεναχωριέται. ‘Ο,τι κι αν κάνει, ο κόσμος τον κοροϊδεύει. Ποιόν πρέπει ν’ ακούσει; το βεζίρη; τις    γυναίκες; τους γέροντες; ή τα παιδιά του χωρίου; Ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο πατέρας, ο λογικός  Μουσταφά…
', Ε', ΣΤ' τάξη)
Η Ζωή, ο Θάνος και όλα τα παιχνίδια είναι πολύ λυπημένα: ο Πιλού έχει εξαφανιστεί! Αλλά, χάρη στη νεραϊδούλα Λιλίκα, δε χάνουν τις ελπίδες τους. Με ανακρίσεις, αποδεικτικά στοιχεία και αναλύσεις στο μικροσκόπιο, η Λιλίκα κάνει μια πολύ σοβαρή έρευνα, που θα την οδηγήσει μέχρι το πλυντήριο των ρούχων…
Περιγραφή: (β', γ', δ' τάξη)
Είναι δύσκολο να είσαι μικρός! Η τιμωρία δεν έχει καθόλου πλάκα, ούτε οι εφιάλτες έχουν πλάκα και στο σχολείο δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα. Πως θα τα καταφέρει ο Τομ; Μια θαυμάσια σειρά που θα διασκεδάσει τα παιδιά αλλά και θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που σ΄αυτή την τρυφερή ηλικία φαντάζουν μεγάλα και άλυτα.
' τάξη και β' τάξη)
Η βροχή δεν έλεγε να σταματήσει και το νερό ανέβαινε, όλο ανέβαινε κάτω στο Ποτόκι. Το σπιτάκι στο λιβάδι κινδύνευε, κι οι δυο γυναίκες που έμεναν μέσα σταύρωναν ανήσυχες τα χέρια. Ξαφνικά φάνηκε ο Μανόλης απάνω στο άλογό του.. 
', δ', ε', στ' τάξη)
👧👦👧👦👧👦
πολλά ακόμα βιβλία εδώ

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki