Saturday 21 April 2012

Η ομορφότερη χώρα του κόσμου, όπως φαίνεται από το Διάστημα!

Την εικόνα της Ελλάδας όπως φαίνεται από το Διάστημα απαθανάτισε ο Ιταλός αστροναύτης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) Πάολο Νέσπολι. Η εκπληκτική φωτογραφία είναι μέρος της συλλογής του από εικόνες που επιχειρούν να απαντήσουν εμπράκτως στο ερώτημα «πώς είναι όμως να κοιτάζεις τη Γη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS);»
Το «ελληνικό φως» σε συνδυασμό με το απέραντο γαλάζιο και τα δεκάδες διάσπαρτα νησιά, καθιστούν τη χώρα μας την ομορφότερη του κόσμου.
Η παραπάνω φωτογραφία (credit ESA/NASA) αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο το «ελληνικό φως» που σε συνδυασμό με το απέραντο γαλάζιο και τα δεκάδες διάσπαρτα νησιά, καθιστούν τη χώρα μας την ομορφότερη του κόσμου. 
Απολαύστε την!

Δημοσίευση: 19/03/2012

Δείτε κι άλλες πανέμορφες εικόνες όπως φαίνονται από το Διαστημικό Σταθμό:

Το Αυγό Του Φιδιού (1977) - The Serpent's Egg

Επειδή είναι δύσκολοι οι καιροί, και πολλά αυγά του φιδιού έχουν ήδη επωαστεί, καλό θα είναι να δούμε όλοι μας (ή να ξαναδούμε) την ταινία αυτή 

Το Αυγό Του Φιδιού (1977)

Αγγλικός Τίτλος: The Serpent's Egg

Υπόθεση:
Ένας εθνικοσοσιαλιστής γιατρός παρέχει καταφύγιο στην τέως ερωμένη του και στον φίλο της, για να τους προστατέψει δήθεν από τις διώξεις κατά των Εβραίων, αλλά στην πραγματικότητα τους χρησιμοποιεί σαν ανθρώπινα πειραματόζωα.
 Όλα αυτά γίνονται στην εφιαλτική Γερμανία του Μεσοπολέμου, όπου άνθρωποι σκοτώνουν άλογα στη μέση του δρόμου για να τα φάνε ή πεθαίνουν από πείνα. 
Η ζωή για τους νικημένους Γερμανούς είναι πολύ δύσκολη, με το εθνικό ηθικό καταρρακωμένο και το στομάχι άδειο. Ιδανικές συνθήκες για να σκάσει το Αυγό του Φιδιού και να ανατείλει ο ναζισμός.

Εθελοντική Δράση για το Σχολικό Βιβλίο

Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε με σκοπό να μαζευτούν σχολικά βιβλία και βοηθήματα για μαθητές για να μην μείνουν τα παιδιά μας πάλι χωρίς βιβλία!!!!!

Ας κρεμάσουμε στο δέντρο της γνώσης, σχολικά βιβλία
για όλους.

Μπρέιβικ: «Στόχος ήταν να τους σκοτώσω όλους»

«Ο στόχος δεν ήταν να σκοτώσω 69 ανθρώπους. Ο στόχος ήταν τους σκοτώσω όλους», είπε ο Μπρέιβικ στο δικαστήριο.
Και δηλώνει αθώος!!

Breivik: - Målet var å drepe alle på Utøya

     Μπρέιβικ: «Στόχος ήταν να τους σκοτώσω όλους»

Anders Breivik: I Wanted To Kill Everyone

Ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ο οποίος δικάζεται για το θάνατο 77 ανθρώπων πέρυσι στη Νορβηγία, υποστήριξε σήμερα ότι δεν αποτελεί «ψυχιατρική περίπτωση» και επέμεινε να τού αποδοθεί ποινική ευθύνη για τις πράξεις του.

«Δεν αποτελώ ψυχιατρική περίπτωση και έχω ποινική ευθύνη», τόνισε ο Μπρέιβικ κατά την πέμπτη ημέρα της δίκης του.
«Όταν βλέπει κανείς κάτι τόσο ακραίο, μπορεί να σκεφτεί ότι είναι μια τρέλα, όμως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον πολιτικό εξτρεμισμό και την τρέλα με την κλινική έννοια του όρου», τόνισε.
Ο Μπρέιβικ εξήγησε επί μακρόν... 
περισσότερα εδώ

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki