Saturday 8 December 2012

Ο Einstein είχε δίκιο! Μια γενιά που κοιτάζει
αλλά δεν βλέπει, που έχει αυτιά αλλά δεν ακούει!

Ο Einstein είχε δίκιο:

"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." 
Albert Einstein: 
"Φοβάμαι την ημέρα που η τεχνολογία θα νικήσει την ανθρωπιά. Τότε ο κόσμος θα έχει μόνο μια γενιά από ηλίθιους."
.
These Photos are Proof Albert Einstein was Correct About Technology

. . . όταν πίνει καφέ . . . 


. . . . όταν είναι με παρέα σ' ένα εστιατόριο . . . 


. . . όταν απολαμβάνει την ομορφιά ενός Μουσείου . . . . 


. . . σε μιά φιλική παρέα σ' ένα καφέ. . . . . 


. . . απολαμβάνοντας μια μέρα στη θάλασσα. . . 


. . . στο γήπεδο υποστηρίζοντας την ομάδα τους . . 


. . . διασκεδάζοντας με τη φιλενάδα τους . . 


. . . απολαμβάνοντας τη πόλη από ένα convertible ...

"Άφησα το παιδί μου στα SOS,
γιατί δεν είχα λεφτά να το ζήσω"

Λόγω της οικονομικής κρίσης πολλοί είναι οι γονείς που δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους ούτε τα βασικά και αναγκάζονται να τα αφήσουν στα παιδικά χωρά SOS.

Μία από αυτές τις μητέρες, που δεν είχε χρήματα να ζήσει τι παιδί της, εξομολογείται την τραγική της ιστορία στην κάμερα του Μίλα.
Η Σοφία είναι 30 ετών και αποφάσισε να αφήσει την 10χρονη κορούλα της στο παιδικό χωρίο SOS της Βάρης! Άκου την ιστορία της:

Δείτε το βίντεο

από thebest

Τραγωδία στην Καβάλα:
Τρία παιδιά νεκρά απο πυρκαγιά σε σπίτι

Τραγικό τέλος για τρία ανήλικα παιδιά στη Μεσορόπη του δήμου Παγγαίου Καβάλας. Τα παιδιά εντοπίστηκαν νεκρά εντός σπιτιού, μετά από μεγάλη πυρκαγιά που  εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 05.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής με 4 οχήματα και 11 άνδρες, ενώ η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
.
Τραγωδία στην Καβάλα: Τρία παιδιά νεκρά απο πυρκαγιά σε σπίτι  Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής
Οδύνη έχει ξεσπάσει στην Καβάλα από τον θάνατο τριών ανήλικων παιδιών ηλικίας 5, 7 και 15 ετών, που κάηκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην μονοκατοικία που διέμεναν  10 άτομα, ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Η γιαγιά, οι γονείς και τα πέντε από τα επτά παιδιά της οικογένειας, που βρισκόντουσαν εντός του σπιτιού πρόλαβαν και βγήκαν. Όταν συνειδητοποίησαν όμως ότι τα υπόλοιπα δύο, ηλικίας 5 και 7 ετών είναι μέσα τους έπιασε «τρέλα».
Άρχισαν να καλούν τους γείτονες σε βοήθεια, ενώ ο 15χρονος ξαναμπήκε στο σπίτι, για να βγάλει τα παιδιά έξω. Η φωτιά όμως πήρε γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις και δεν μπόρεσε κανείς να βοηθήσει…
Τα τρία αγοράκια απανθρακώθηκαν. Οι γονείς και οι γείτονες δεν έχουν λόγια. Η περιοχή έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ οι αρχές ψάχνουν να βρουν πώς προκλήθηκε η φωτιά, που οδήγησε στην τραγωδία.

Justin Kievit: Το παιδί με τη «χρυσή» καρδιά!

Σκορπά δάκρυα συγκίνησης το παιδί με τη «χρυσή» καρδιά!

Εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο έχουν παρακολουθήσει το συγκεκριμένο βίντεο στο youtube και δακρύζουν από συγκίνηση για τη χρυσή καρδιά ενός 12χρονου παιδιού. 

Η ιστορία έχει ως εξής: Ένα 13χρονο αγόρι από το Τενεσί των ΗΠΑ, ο Τζάρετ που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, είχε την επιθυμία να γίνει αθλητής της Ελληνορωμαϊκής πάλης.

Δείτε το βίντεο:

Ο πατέρας του παιδιού για να ικανοποιήσει το όνειρο του γιου τον δήλωσε στους ετήσιους σχολικούς αγώνες πάλης.
Αντίπαλος του θα ήταν ο Τζάστιν Κίβιτ 12 ετών από ένα άλλο σχολείο. Ο πατέρας του Τζάρετ τηλεφώνησε στον προπονητή της αντίπαλης ομάδας για να του εξηγήσει την κατάσταση.
Ο προπονητής διαβεβαίωσε τον πατέρα του Τζάρετ πώς όλα θα πάνε καλά, καθώς «ο Κίβιτ, είναι ένα καταπληκτικό παιδί με χρυσή καρδιά».
Στο κατάμεστο από κόσμο στάδιο, ο Κίβιτ ξεδίπλωσε στο γήπεδο την παιδική του χρυσή καρδιά που κάνει τους πάντες να «ραγίζουν».
Ο 12χρονος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ηττηθεί από τον Τζάρετ. Χάνει τον αγώνα και κερδίζει τους πάντες με τη σπάνια-καρδιά του.
briefingnews.gr

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki