Tuesday 12 December 2023

Χειροποίητη φάτνη με βυζαντινές εικόνες!!

Τα υλικά που χρησιμοποίησε ήταν ξύλα για τον σκελετό τα οποία κόλλησε μεταξύ τους και καλάμια μπαμπού για σκεπή. Οι πρασινάδες και τα διάφορα ξυλάκια είναι όλα αληθινά, μαζεμένα απ' το βουνό και οι εικόνες είναι εκτυπωμένες και κολλημένες σε χοντρό χαρτόνι.
Η καλή μου φίλη Αργυρούλα, φέτος στόλισε το σαλόνι της με μια τεράστια φάτνη την οποία την έφτιαξε μόνη της και πραγματικά δεν μπορούσα να μην σας την δείξω!!
Μόλις την είδα χωρίς δεύτερη κουβέντα πήρα την φωτογραφική μου και την τράβηξα φωτογραφίες από όλες τις μεριές για να δείτε κι εσείς πόσο όμορφη είναι και ότι με απλά υλικά μπορούμε να στολίσουμε αντί για δέντρο μια εντυπωσιακή φάτνη σε μια μεριά του σαλονιού μας!
Πείτε μου, δεν είναι υπέροχη;



4 comments:

  1. Πολύ όμορφη αυτή η βυζαντινή φάτνη!!!Θα μπορουσατε να ανεβάσετε σε pdf τις εικόνες ή να μου λέγατε που θα μπορούσα να τις βρω ώστε να τις εκτυπώσω; Ευχαριστώ πολύ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και αυτές μπορείτε να τις τυπώσετε.
      Κάντε δεξί κλικ επάνω στη κάθε μία φωτογραφία και επιλέξτε: save image as ...
      Αποθηκεύστε τις στο δίσκο και τυπώστε τις.

      Αν δεν τα καταφέρετε, στείλτε μας ένα email, για να σας τις στείλουμε σε pdf.

      Delete
  2. Καλησπέρα σας... Με ενθουσίασαν οι βυζαντινες εικόνες της φατνης.Μηπως υπάρχει η δυνατότητα παρακαλώ πολύ να μου τις στείλετε μεμονωμένα την καθεμία χωρίς τις λεπτομέρειες που φαίνονται στην φατνη ωστε να μπορω να τις εκτυπωσω ακριβώς οπως ειναι;;;ευχαριστώ!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://lamprouka.gr/cheiropoiiti-fatni-me-ulika-tis-fusis-kai-figoures/

      Delete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki