Sunday 22 December 2013

Είναι ευχάριστο να βοηθάς συνανθρώπους

Είναι ευχάριστο να βοηθάς συνανθρώπους, όπως είναι μοναδικό και το συναίσθημα να ξέρεις ότι έχεις βοηθήσει ένα παιδί να χαμογελάσει.  
.
Ο Αντώνης Φώτσης, βρέθηκε σήμερα σε εκδήλωση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» που πραγματοποιήθηκε στο Public του Νέου Ψυχικού. Δίπλα του η Μαρία Μπεκατώρου, πρέσβειρα κι αυτή της κίνησης αυτής, αλλά και οι πρωταγωνιστές της συνάντησης, τα παιδιά της χορωδίας του Ιδρύματος «Θεοτόκος».
Φώτσης: «Ευχάριστο να βοηθάς συνανθρώπους!» | onsports.gr
Ο Αντώνης Φώτσης έβαλε το δικό του λιθαράκι
για να χαμογελάσουν οι μικροί του φίλοι.
Ο Batman φωτογραφήθηκε και μίλησε με τα παιδιά ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στην κίνηση που κάνει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» καθώς τόνισε: «Είναι μια πολύ ωραία πρωτοβουλία όσων οργάνωσαν όλη αυτή την κίνηση. Προσπαθούμε κι εμείς από την πλευρά μας να βοηθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Πιστεύω όμως ότι η μεγαλύτερη βοήθεια θα δοθεί από τον κόσμο, από όλους εσάς, μέσα από την αγορά των καρτών αυτών, γιατί τα χρήματα θα πάνε σε άπορες οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Είναι ευχάριστο να βοηθάς συνανθρώπους, όπως είναι μοναδικό και το συναίσθημα να ξέρεις ότι έχεις βοηθήσει ένα παιδί να χαμογελάσει. Γιατί τα παιδιά πρέπει να χαμογελάνε, να παίζουν, να είναι πάντα χαρούμενα... Μην ξεχνάμε όμως ότι αυτή η ενέργεια δεν αφορά μόνο αυτές τις μέρες, αλλά ισχύει όλη τη διάρκεια του χρόνου».
Από την πλευρά της η Μαρία Μπεκατώρου υποστήριξε: «Είναι κάτι που κάνουμε με όλη μας την καρδιά και τη δύναμη της ψυχής μας. Αν θέλετε να βοηθήσετε μια οικογένεια μπορείς να προμηθευτείτε αυτή την κάρτα. Με μία κάρτα των 5 ευρώ μια οικογένεια έχει γεύμα για μία μέρα, με μία κάρτα των 20 ευρώ για μία εβδομάδα».

«Προσφέρω γιατί νοιάζομαι»
Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» επεκτείνοντας το πρόγραμμά της «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» συνεργάζεται με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της εκστρατείας «Είναι σημαντικό να Προσφέρεις» με στόχο την ανακούφιση των άπορων οικογενειών που περιθάλπει.
Σε μία εποχή που η δύσκολη οικονομική συγκυρία πλήττει ολοένα και περισσότερες οικογένειες η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν τους καταναλωτές να βοηθήσουν μια ή περισσότερες οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, να αποκτήσουν με αξιοπρέπεια βασικά είδη διαβίωσης.



Συντάκτης: Γιώργος Οικονόμου
onsports.gr

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki