Sunday 16 February 2014

Άγνωστος κάνει δώρο σε αυτιστικό παιδί
το αγαπημένο του φορτηγάκι!

Ρίγη συγκίνησης σκορπά μέσω του Ίντερνετ το βίντεο του μικρού Daniel, ενός 5χρονου με αυτισμό, την στιγμή που παίρνει δώρο από έναν άγνωστο, εργαζόμενο στην καθαριότητα, το πρώτο του φορτηγάκι!

Ο εργαζόμενος, ονόματι Manuel, αποφάσισε να κάνει δώρο στον μικρό ένα όχημα σαν εκείνο που τον γοητεύει και η μητέρα κατέγραψε την στιγμή.
«Ένας άνδρας, μία στιγμή, που “άγγιξαν” τη ζωή ενός αυτιστικού παιδιού. Οι καρδιές μας πλημμύρισαν», γράφει η μητέρα του Daniel στο Facebook, όπου και «ανέβασε» το βίντεο.
Όπως αποκαλύπτει η ίδια, ο 5χρονος γοητεύτηκε από τα απορριμματοφόρα πριν από μερικά χρόνια, όταν η ίδια του έδειξε ένα βίντεο στο YouTube.
Από τότε, περιμένει με λαχτάρα την ώρα που το απορριμματοφόρο θα περάσει από το σπίτι τους, ενώ κάθε Κυριακή βγάζει μαζί με τον πατέρα του τις σακούλες με τα ανακυκλώσιμα υλικά.
«Ο δικός μας υπεύθυνος για την καθαριότητα ονομάζεται Manuel. Είναι ο αγαπημένος του! Πάντα χαμογελά στον Daniel, που τον περιμένει πώς και πώς κάθε Δευτέρα. Για εκείνον, η αποκομιδή των σκουπιδιών είναι μία “μαγική” συμφωνία», συνεχίζει η μητέρα του Daniel και ευχαριστεί δημόσια τον Manuel για το ξεχωριστό δώρο που έκανε στο παιδί της...
 
Δείτε το συγκινητικό βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου!

stargr

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki