Tuesday 18 March 2014

Το αγόρι που δεν εκτιμούσε τον πατέρα του...

http://heypressplay.com/wp-content/uploads/2014/03/Gift-Singapore-Drama-Short-Film-Viddsee-1024x634.jpg Ένα  άκρως συγκινητικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ημέρες  το γύρω του διαδικτύου, προβάλλοντας ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα. 

Στο βίντεο αυτό βλέπουμε ένα παιδί, το οποίο φαίνεται να μην εκτιμά το πατέρα του λόγω της δυσχερούς οικονομικής του κατάστασης και της μη καταξιωμένης κοινωνικά θέσης του.
Ακόμα και όταν με τις θυσίες του καταφέρει να σπουδάσει και να αποκατασταθεί επαγγελματικά, του γυρνάει τη πλάτη.

Όταν όμως εκείνος φεύγει από τη ζωή εξαιτίας μιας ασθένειας που σε κανέναν δεν είχε εκμυστηρευτεί, ο μεγάλος πια γιος του λαμβάνει βραβείο για δωρεές σε ιδρύματα που ο πατέρας του είχε κάνει. Τότε αντιλαμβάνεται το μεγαλείο της ψυχής του και το μέγεθος της ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης που μοίραζε στο κόσμο που είχε ανάγκη.
Στο μυαλό του πλέον, η σκέψη και τα λόγια του άξιου πατέρα του «Το να είσαι πλούσιος δεν φαίνεται από το πόσα έχεις, αλλά από το πόσα μπορείς να δώσεις…».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που δημιούργησε η ασιατική εταιρεία Viddsee, που δημιουργεί ταινίες μικρού μήκους με κοινωνικό περιεχόμενο….


Το διαβάσαμε από το: the secret real truth

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki