Thursday 17 March 2016

Το κτήνος χτυπούσε τα παιδιά με σκουπόξυλο γιατί δεν μπορούσε να τα ακούει - Σε εντατική στην Αθήνα ο 5χρονος

Σε κυνική ομολογία προχώρησε ο 35χρονος άνδρας στην Αλεξανδρούπολη που κακοποιούσε βάναυσα δύο μικρά αδελφάκια μπροστά στα μάτια της μάνας τους, και συντρόφου του, που όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να τα προστατεύσει αλλά τον κάλυψε κιόλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ξυλοκόπησε ανελέητα το παιδάκι γιατί τον ενοχλούσαν οι φωνές του. «Είναι παιδί που δεν καθόταν ήσυχο. Όλο φασαρία έκανε στο σπίτι. Και δεν με ενοχλούσε μόνο αυτό αλλά εγώ θα παντρευόμουν τη μητέρα του και δεν μου άρεσε καθόλου που είχε δυο παιδιά από άλλο άντρα», φέρεται να δήλωσε.

Από την πλευρά της η μητέρα αρχικά ανέφερε ότι είναι τοξικομανής και δεν ήξερε τι έκανε, ενώ στη συνέχεια κατόπιν αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του περιστατικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, η γυναίκα φέρεται να είπε στην κατάθεσή της: «Άρχισε να χτυπάει δυνατά το παιδί στο κεφάλι. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Τις τελευταίες 20 ημέρες το έκανε συνέχεια. Μετά πήρε το σκουπόξυλο κι ενώ το παιδί είχε καθίσει στα γόνατα και προσπαθούσε να καλύψει τo κεφάλι του με τα χέρια του, εκείνος το χτυπούσε με μανία όσο πιο δυνατά μπορούσε».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι: «Το παιδί έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια, τότε τον είδα να αρπάζει το παιδί από τους ώμους, να το σηκώνει ψηλά στον αέρα και να το πετάει με δύναμη κάτω στο μωσαϊκό. Σταμάτησε να κλαίει, σταμάτησε να μιλάει και νόμιζα ότι είχε πεθάνει».
Αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα η μητέρα των δύο παιδιών αλλά και τα μέλη της οικογένειας του 34χρονου που επίσης κατηγορούνται για την υπόθεση.
Σε εντατική στην Αθήνα ο 5χρονος
Σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Αθήνας αναμένεται να μεταφερθεί το 5χρονο αγόρι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον φίλο της μητέρας του και από χθες το απόγευμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι είναι πιθανό να υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση.

Την ίδια ώρα ο 3 ετών αδερφός του παραμένει στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούποληςφέροντας σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό του.

Και 3ο παιδί στο σπίτι του κατηγορούμενου
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το e-evros.gr, μετά τη νέα έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι των γονιών του κατηγορούμενου βρέθηκε και τρίτο παιδί, ένα κοριτσάκι, το οποίο μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν.Ε. της Αλεξανδρούπολης για προληπτικές εξετάσεις, χωρίς να φέρει τραύματα.
Γρίφο πάντως φαίνεται ν’ αποτελεί σε ποιον ανήκει το 3ο ανήλικο, αφού ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες του e-evros.gr, θέλουν τη μητέρα των άλλων δύο ανηλίκων να ισχυρίζεται πως είναι δικό της και του κατηγορούμενου, ενώ οι γονείς του κατηγορούμενου λένε πως είναι δικό τους.
Η σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο 5χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας βαριά χτυπήματα.

Ωστόσο, αργότερα, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν το 3χρονο αγοράκι στο σπίτι της γιαγιάς του χτυπημένο. Απευθείας ο μικρότερος αδελφός του 5χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα των παιδιών κατάγεται απο την Αλεξάνδρεια της Βέροιας και ... 

η συνέχεια εδώ: newpost

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki