Wednesday 20 April 2016

Ted McGee: To τρίτο παιδάκι που σκοτώθηκε από τη συρταριέρα Malm του IKEA

Ο 22 μηνών Ted McGee
Ο σουηδικός κολοσσός επίπλων ΙΚΕΑ, έβγαλε προειδοποίηση προς τους πελάτες του, μετά και τον θάνατο του τρίτου κατά σειρά παιδιού, το οποίο κυριολεκτικά συνέθλιψε μια επιδαπέδια συρταριέρα (δημοφιλούς σειράς) όταν έπεσε πάνω του.

Η εταιρεία αναγκάστηκε πέρυσι να εκδώσει προειδοποίηση για το έπιπλο Malm, το οποίο είναι διαθέσιμο στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο, μετά τον θάνατο δύο παιδιών σε ξεχωριστά επεισόδια το 2014.

Η ΙΚΕΑ τώρα έπρεπε να επαναλάβει επειγόντως αυτές τις προειδοποιήσεις μετά το τραγικό συμβάν κατά το οποίο, η συρταριέρα έπεσε πάνω στον 22 μηνών Ted McGee τον Φεβρουάριο, σκοτώνοντάς τον.

Η μητέρα του Ted, Janet McGee, από τη Μινεσότα, είπε ότι είχε βάλει το γιο της για ύπνο, ελέγχοντάς τον κάθε 20 λεπτά όταν ανακάλυψε ότι τον είχε καταπλακώσει το έπιπλο.
Η συρταριέρα Malm

27 εκατομμύρια τεμάχια υπάρχουν διαθέσιμα από τη συγκεκριμένη συρταριέρα, τα οποία κοστίζουν μεταξύ 40 και 160 € περίπου.

Τον Φεβρουάριο του 2014, ο 2χρονος Curren Collas έχασε τη ζωή του όταν η συρταριέρα Malm έπεσε πάνω του "καρφώνοντας" κυριολεκτικά το σώμα του στο κρεβάτι.
Τρεις μήνες αργότερα, ένα 23 μηνών παιδί από την Ουάσιγκτον, σκοτώθηκε όταν η συρταριέρα το καταπλάκωσε.

Εκπρόσωπος των ΙΚΕΑ, δήλωσε ότι στην περίπτωση του McGee το προϊόν δεν εφαπτόταν στον τοίχο, όπως έγραφαν οι οδηγίες συναρμολόγησης, ενώ εξέφρασε τα «βαθύτατα συλλυπητήριά στην οικογένεια»


e-radio

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki