Wednesday 28 December 2016

«Παιδικό παιχνίδι - Μην το πετάξεις», πρόσφερέ το!

Συλλογή παιδικών παιχνιδιών
 Αγαπητοί φίλες και φίλοι, 
σας περιμένουμε με πολύ μεγάλη χαρά την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10.30 -13.30 στο καφέ Παραμύθι Μαυρομιχάλη 182, Νεάπολη, όπου θα πραγματοποιήσουμε συλλογή παιδικών παιχνιδιών για παιδιά που στερούνται το δικαίωμα αυτό στη χαρά. 
Θερμή παράκληση σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν παιχνίδια- να ελέγξουν την κατάσταση και την καταλληλότητα των παιχνιδιών.

Ευχαριστούμε πολύ! Καλή χρονιά!
facebook
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Η πρωτοβουλία «Παιδικό παιχνίδι - μην το πετάξεις», είναι μια πρωτοβουλία ενεργών πολιτών που δημιουργήθηκε με σκοπό να συλλέγει χρησιμοποιημένα παιχνίδια σε καλή κατάσταση, προκειμένου να μην πετάγονται στα σκουπίδια, αλλά να προσφέρονται σ’ αυτούς που τα έχουν ανάγκη, όπως σε κοινωνικούς φορείς, ιδρύματα, συλλόγους, παιδικούς σταθμούς, πρόσφυγες, κ.ο.κ.

Σε εποχές οικονομικής κρίσης, ας σταθούμε δίπλα στα παιδιά, που στερούνται το βασικό δικαίωμα του παιχνιδιού και της χαράς!
Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις, προσφέροντας παιχνίδια επιτραπέζια, κούκλες, βιβλία, τραπεζάκια δραστηριοτήτων κ.τ.λ., τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές και είναι κατάλληλα για παιδιά.

Η πρωτοβουλία αυτή θα περιοδεύει σε δήμους του νομού της περιφέρειας Αττικής, σε κεντρικά σημεία που θα ανακοινώνονται μέσω του διαδικτύου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Blog: ppdont.blogspot.com/
Facebook: Παιδικό Παιχνίδι

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki