Wednesday 22 February 2017

Δανός κτηνάνθρωπος πλήρωνε για να βλέπει live
την σεξουαλική κακοποίηση 346 παιδιών

Danish man charged with ordering rape of 346 children 
in ‘historic’ livestream sex abuse case
Παράγγελνε τη σεξουαλική κακοποίηση εκατοντάδων παιδιών ηλικίας ακόμα και 3 ετών από τις Φιλιππίνες πληρώνοντας ελάχιστα χρήματα και παρακολουθούσε αυτές τις εγκληματικές πράξεις διαστροφής μέσω live streaming από την άνεση του σπιτιού του σε προάστιο της Κοπεγχάγης.
Η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες σε 70χρονο άνδρα από το Μπρόντμπι, ο οποίος φέρεται ότι ευθύνεται για την κατά παραγγελία κακοποίηση 346 παιδιών, «πρωταγωνιστώντας» σε μία από τις πιο μεγάλης έκτασης υποθέσεις κατά παραγγελία σεξουαλικών επιθέσεων που έχει πραγματοποιηθεί μέσω ίντερνετ παγκοσμίως.
Σύμφωνα με το σάιτ The Local, στο κατηγορητήριο 119 σελίδων περιέχονται λεπτομέρειες για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης. 
Ο 70χρονος πλήρωνε μόλις 35 ευρώ για κάθε παιδί και σε κάποιες περιπτώσεις έδινε τα χρήματα στους ίδιους τους γονείς, από τους οποίους ζητούσε να προχωρήσουν στις ειδεχθείς πράξεις σε βάρος των παιδιών τους. 
Μεταξύ άλλων στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι μερικά από τα θύματα ήταν μόλις 3 ετών και αναγκάζονταν κάποιες φορές να κάνουν διάφορες σεξουαλικές πράξεις σε συνομηλίκους τους.
...........
η συνέχεια εδώ

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki