Thursday 12 July 2012

Συνελήφθη ο οδηγός της μοτοσικλέτας που τραυμάτισε μητέρα και δύο παιδιά

Χωρίς δίπλωμα, έτρεχε σαν τρελός...
Συνελήφθη πριν από λίγο ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρέσυρε και τραυμάτισε μητέρα και τα δύο παιδιά της, στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
.
Οι αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν τον οδηγό από τη μοτοσικλέτα του, την οποία εγκατέλειψε κοντά στο σημείο του συμβάντος και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια, επικοινώνησαν με τον πατέρα του ο οποίος τον βρήκε και του είπε να πάει αμέσως στην Τροχαία, κάτι το οποίο έκανε.
Πρόκειται για έναν μόνιμο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού 21 ετών, ο οποίος, όπως δήλωσε, φοβήθηκε, γι΄αυτό εγκατέλειψε τα θύματά του. Ο νεαρός κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός της μοτοσυκλέτας παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και στη συνέχεια χτύπησε δύο εφτάχρονα δίδυμα παιδιά, αλλά και τη μητέρα που τα συνόδευε, η οποία τραυματίστηκε κυρίως στο πρόσωπο. Και οι τρεις είναι Πολωνικής καταγωγής.
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο ίδιος οδηγός να είχε χτυπήσει νωρίτερα  και έναν ποδηλάτη.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα η  μητέρα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και τα παιδιά στο Παίδων, όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

2 comments:

  1. Πως μπορει να παει η καρδια ενος ανθρωπου οσο και αν φοβαται να αφησει δυο παιδακια χωρις βοηθεια;

    ReplyDelete
  2. Το διαβασα και αλλου και εμεινα αφωνος.Τ αφησε αβοηθητα!!!Ας ευχηθουμε να γινουν ολοι καλα.

    Ηρθε ο καιρος να σας αφησω για λιγο για το καλοκαιρι.Φορεστε το ομορφο χαμογελό σας και πάρτε μαζι την ομορφότερη διάθεση οπου και αν πάτε.Ας διώξουμε για λίγο τα πράγματα που μας στενοχωρούν και ας απολαυσουμε ένα ησυχο καλοκαίρι.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ!!!!

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki