Thursday 4 September 2008

Ψυχικά ασθενείς οι παιδόφιλοι ή «Λίγη τσίπα κύριοι επιστήμονες»

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2008, 20 άτομα συνελήφθησαν για διακίνηση και εμπορία παιδικού πορνογραφικού υλικού. (Εδώ κι εδώ).
Οι διωκόμενοι, πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας, όπως έγραψαν και είπαν όλα τα μέσα μαζική ενημέρωσης. Αστυνομικός, πολιτικός μηχανικός, ναυτεργάτης, οδηγός φορτηγού, γραφίστας, παντρεμένοι, γονείς ανήλικων παιδιών, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, μέλη κυκλώματος διακίνησης παιδικής πορνογραφίας σε 75 χώρες.
 
Στον Alter βγήκαν οι κύριοι Σούρας και Πιπερόπουλος και διέγνωσαν ότι πρόκειται για ψυχικά ασθενείς που χρήζουν θεραπείας.
Ο Γιώργος Πιπερόπουλος Δρ. Κοινωνιολογίας-Ψυχολογίας, καθηγητής Επικοινωνιολογίας και Πρόεδρος στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζει τις επιστήμες της συμπεριφοράς και τις υπηρετεί.

Ο Δημήτριος Σούρας του Γεωργίου γεννήθηκε το 1952 στον Βόλο όπου παρέμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια. Στην συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική Σχολή και εξειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική σε διάφορα νοσοκομεία των Αθηνών και του εξωτερικού (Ιταλία, Γαλλία, Αμερική). Εργάζεται ως ιδιώτης ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής τα τελευταία 20 χρόνια, είναι Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Metropolitan".
Στο Βήμα, Κυριακή 10 Αυγούστου 2008 - Αρ. Φύλλου 15432, ο Κ. Βίδος έγραφε: «Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον Δ. Σούρα να θεωρητικολογεί και να καταγγέλλει. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον Γ. Πιπερόπουλο να βγάζει λόγους μπερδεύοντας την τηλεόραση με τις αίθουσες διαλέξεων όπου ξετύλιγε την καριέρα του προτού ανακαλύψει τα στούντιο.» Το Βήμα

Το Σάββατο, 2 Αυγούστου 2008, στο Βήμα, ο Κοσμάς Βίδος έγραφε: «Ο κανιβαλισμός των καναλιών σε σχέση με τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου καλά κρατεί.  Με κάθε λεπτομέρεια βγαίνουν και συζητούν όλοι τι ακριβώς έκαναν το θύμα και ο θύτης.  Εμετική κατάσταση.  Κορυφαίοι στον «χορό» οι επιστήμονες(;) που κάνουν καριέρα στα κανάλια.  Η ψυχολόγος Τένια Μακρή, η οποία βγήκε και είπε τέρατα στις ειδήσεις του Αlter, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας και ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος οι οποίοι, αφού βγήκαν ο καθένας μόνος του, χθες το ...» Το Βήμα

Δεν μου λέτε, εσείς, επιστήμονες της πρόχειρης και ανεύθυνης διάγνωσης, της άκρατης προβολής του εαυτού σας, πέστε μου σας παρακαλώ: Είκοσι (20) καθάρματα, 20 εγκληματίες, που συνεννοήθηκαν και διακινούσαν πορνογραφικό παιδικό υλικό, σε όλα τα σημεία της χώρας μας, σε συνεργασία με 75 χώρες, είναι ψυχικά ασθενείς;

Που το ξέρετε εσείς ότι είναι ψυχικά ασθενείς; Τους εξετάσατε; Μιλήσατε μαζί τους; Τους είδατε καν έστω από μακριά;
Είναι δυνατόν, 20, ολογράφως είκοσι, άτομα, αρχιφύλακας, πολιτικός μηχανικός, ναυτεργάτης και δεν ξέρω εγώ τι άλλο να είναι ψυχικά ασθενείς;

Πελατεία ψάχνετε, το ξέρουμε, διαφήμιση έκανε ο Σούρας κι από την τηλεόραση και καλούσε κόσμο για «τζάμπα» παρουσιάσεις το Σαββατοκύριακο, αλλά να θέλετε η πελατεία σας να περιλαμβάνει και το θύμα και τον θύτη είναι άνω ποταμών.

Αλλά, δεν κάνετε λάθος κύριοι, και αυτό είναι το ατόπημα σας τουλάχιστον. Είναι εσκεμμένη η δήλωσή σας. Γνωρίζετε ότι δεν είναι δυνατόν να είναι ψυχικά ασθενείς 20 εγκληματίες ταυτόχρονα και αυτό που κάνετε είναι εγκληματικό. Καλλιεργείτε «οικεία» εικόνα για τους εγκληματίες. Επίτηδες, τους θέλετε πελάτες και πελάτες θέλετε και την τηλεόραση, γι αυτό λέτε διάφορα, ό,τι κατά την γνώμη σας, εκείνη την ώρα πουλάει περισσότερο.

1-5 δις ευρώ ο τζίρος της παιδικής πορνογραφίας. Ανταγωνίζεται πλέον τον τζίρο της εμπορίας της κόκας. 1-5 δις ευρώ το ακουμπάνε ψυχικά ασθενείς;

Ο Παιδόφιλος, δεν είναι άρρωστος. Ο παιδόφιλος, ο παιδοβάτης είναι εγκληματίας καθ’ έξη. Αγοράζει το προϊόν του και το μεταπουλά. Εμπορεύεται παιδάκια.

Ο διακινητής του υλικού τρέφει το κύκλωμα, το ταΐζει για να βγάζει φράγκα. Δεν υπάρχει αθώος λόγω ασθένειας. Αυτός που παίρνει βιάγκρα για να βιάσει ένα παιδάκι δεν είναι ασθενής, είναι ψυχρός δολοφόνος με την πεποίθηση ότι θα παραμείνει ασύλληπτος και αν ποτέ συλληφθεί ξέρει ότι ένας Σούρας κι ένας Πιπερόπουλος θα τον προστατεύσουν. Θα γνωματεύσουν για την «ασθένεια» του και μετά θα γνωματεύσουν για την «ίαση» του και θα τον βγάλουν έξω για να ξανακάνει τα ίδια.

Ξέρετε ότι η σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού, ο βιασμός είναι διαρκής θάνατος; Αν επιζήσει βέβαια το παιδάκι. Ποτέ δεν συνέρχεται, ποτέ, το καταλαβαίνετε;

Λίγη τσίπα κύριοι επιστήμονες, λίγη τσίπα, παρακαλώ.

Το χαμομηλάκι

6 comments:

  1. Κοίταξε να δείς, και εγώ έτσι τους θεωρώ .. ψυχικά ασθενείς.

    Εσύ δηλαδή νομίζεις πως αυτά τα άτομα που ηδονίζονται
    με το να προκαλούν αγωνία και πόνο, "πάνε καλά" στο κεφάλι ;;;;

    Είναι άνθρωποι φυσιολογικοί;

    Δεν σου φαίνεται πως κάποιο πρόβλημα θα έχουν;

    ReplyDelete
  2. Τα πρόβλημα δεν είναι απλό.

    Έχει βαθιά αίτια , αποτέλεσμα χρόνιων προβλημάτων που πλέον γιγαντώθηκαν.
    Η καταστολή, από μόνη της, μοιάζει με ανακλαστική κίνηση αυτοϊκανοποίησης, μιας κοινωνίας που αρκείται σε λύσεις τύπου fast food .
    Προς ενημέρωση σας , που πιθανόν να ενισχύει την άποψη μου σας παραπέμπω στην έρευνα για «ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» => www.obrela.gr/articles/Paper-Pedophilia-TetrPsych.doc
    Σημειώνω πως η ψυχική ασθένεια πρέπει να αντιμετωπίζεται αναλόγως , λαμβανομένης υπ΄ όψιν της παράγραφου, «Περιορισμοί/ Γενική περιοριστική ρήτρα

    Η εφαρμογή αυτών των δικαιωμάτων υπόκεινται μόνο σε περιορισμούς της νομοθεσίας για την προστασία της υγείας ή της ασφάλειας του ίδιου του ατόμου ή τρίτων ή για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, τάξης, υγείας ή ηθικής και των βασικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των άλλων.»

    ReplyDelete
  3. Διεστραμμένοι είναι, ανήθικοι είναι, τέρατα και κτήνη. Επιλέγουν ελεύθερα, σχεδιάζουν και εκτελούν ψυχρά τα παιδιά

    ReplyDelete
  4. Σε τέτοιες περιπτώσεις όπου υπάρχει, σωματική ή σεξουαλική ή και τα δύο, κακοποίηση των παιδιών, θα πρέπει κατά τη γνώμη μου πάντα, η πολιτεία με τα όργανά της, να προστατεύει τα παιδιά και ταυτόχρονα, να φροντίζει με τις ανάλογες ποινές, να αποθαρρύνει, όποιον τέλεσε αδίκημα εις βάρος παιδιού. Ειδάλλως, θα υπάρξει μία ενθάρρυνση έμμεση, με αντίκτυπο αρνητικό στην κοινωνία μας.
    Με αγάπη πάντα
    Max

    ReplyDelete
  5. @IxNiLaTiS
    Ναι, φίλε Ιχνηλάτη. "Πάνε καλά" στο κεφάλι.
    Καταλαβαίνω πως το λες, εξ άλλου φαίνεται από τα εισαγωγικά που χρησιμοποιείς.
    Είναι λάθος όμως να τους αποκαλούμε άρρωστους προσπαθώντας να καταγράψουμε το ασύλληπτο. Δημιουργούμε εικόνα επιείκειας.
    Ο Παιδοβάτης, είναι ψυχικά υγιής, τουλάχιστόν όσο εγώ κι εσύ. Είναι οικογενειάρχης, έχει παιδάκια, ετοιμάζεται κάθε πρωί να πάει στην δουλειά του, φοράει την γραβάτα του, φιλάει τα παιδιά του και πάει στο γραφείο του.
    Στο πρωτο κενό στη δουλειά του, μπαίνει στο αγαπημένο του site για να δει την καινούρια σοδειά σε φωτογραφίες και βίντεο, που συνδέεται πληρώνοντας με την πιστωτική του.
    Έχει λίγες ενοχές, αλλά σκέφτεται, έλα μωρέ, αφού έτσι κι αλλιώς αυτό είναι τόσο διαδεδομένο, εξ άλλου εγώ δεν συμμετέχω.
    Να ίσως μόνο μια φορά, έτσι για να δω πως είναι, εκείνο το ταξίδι ...
    Που θα πάει όμως θα το καταφέρω.
    Φέτος η Τασία θέλει να πάει στο Παρίσι, νομίζω ότι θα τα καταφέρω να πεταχτώ μέχρι τις Φιλιππίνες, εξ άλλου έχω κάνει και το κουμάντο μου, έχω βάλει λεφτά στην άκρη. Μια φορά μόνο ...
    Στις Φιλιππίνες, η UNICEF υπολογίζει σε 60.000 τα παιδιά που εκπορνεύονται στη χώρα αυτή. Κι άλλα τόσα, κι άλλα τόσα ... στην Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία, τη Νότια Κορέα, την Κένυα, τη Βραζιλία, το Μεξικό, τη Σρι Λάνκα και την Ινδία. Τον τελευταίο καιρό, στον κατάλογο διεκδικούν θέση η Κίνα και η Κούβα.
    Αυτοί οι αριθμοί, αυτά τα μεγέθη φίλε μας Ιχνηλάτη, δεν γίνονται από ψυχικά ασθενείς. Δεν είναι άρρωστοι Ιχνηλάτη μου.
    Εϊναι καθώς πρέπει κύριοι της διπλανής πόρτας.
    Δεν είναι ψυχικά ασθενείς, είναι πορρωμένοι, ανάλγητοι και άθλιοι.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki