Saturday 21 June 2008

Η αναισχυντία της παιδεραστίας

«ὃς δ᾽ ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων τῶν πιστευόντων εἰς ἐμέ, συμφέρει αὐτῷ ἵνα κρεμασθῇ μύλος ὀνικὸς εἰς τὸν τράχηλον αὐτοῦ καὶ καταποντισθῇ ἐν τῷ πελάγει τῆς θαλάσσης»
Όποιος όμως σκανδαλίσει ένα από τα μικρά αυτά παιδιά, που πιστεύουν σ΄ εμένα, τον συμφέρει να κρεμαστεί στο σβέρκο του μια μεγάλη μυλόπετρα και να καταποντιστεί στ' ανοιχτά της θάλασσας.
Ματθ. ιη΄6
------------------------------------------

Δεν πρόκειται για συνηθισμένο φαινόμενο ηθικού ξεπεσμού. Βρισκόμαστε μπροστά σε κατάντημα αδιαντροπιάς και αναισχυντίας που ξεπερνά τα όρια της νοσηρής φαντασίας.
«Γιατροί, επιχειρηματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, άνθρωποι «υπεράνω υποψίας» περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που σχημάτισε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, με βιασμούς ακόμη και βρεφών….»

Μπροστά σε ένα βρέφος, σ΄ ένα οποιοδήποτε μικρό παιδί, στέκεται με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Μονάχα μια τερατώδης ύπαρξη, διεστραμμένα πωρωμένη, μπορεί βάναυσα να κακοποιεί την αθωότητα.

Οι φυσικοί αυτουργοί να αναζητηθούν και παραδειγματικά να τιμωρηθούν. Δεν αρκεί όμως. Οι ένοχοι είναι πολλοί. Πάρα πολλοί. Ένοχη είναι μια ολόκληρη τοξινωμένη κοινωνία που ναρκώνει συνειδήσεις, νεκρώνει ψυχές, δυναμιτίζει αισθήματα ιερά, γκρεμίζει ιδανικά.
Ένοχοι είναι όλοι, όσοι συστηματικά προωθούν τη σαρκολατρεία και απεργάζονται τον εκμαυλισμό, τον εκμηδενισμό της ψυχής. 

Όλοι μας, ως κοινωνία να αφυπνισθούμε και αναχώματα υγείας να υψώσουμε που θα συγκρατούν το θολό ρεύμα του πανσεξουαλισμού, που απειλεί να παρασύρει στα ακάθαρτα νερά του και το τελευταίο ίχνος ντροπής.

Επιτέλους, να περιοριστεί η υποτίμηση της αξιοπρέπειας, ο εξευτελισμός της προσωπικότητας, ο εκφυλισμός της ψυχής, η λεηλασία της αγνότητας.

hamomilaki

7 comments:

  1. σε έχω πάντα στο blog moy δαν blog της ανθρωπιάς
    http://blogs.athensvoice.gr/otelevtaiossamurai

    ReplyDelete
  2. Αναφορές που πρέπει να αγγίζουν
    όλους μας.
    Αγανάκτηση για τα ανθρώπινα τέρατα!
    Άραγε σε τι κόσμο ζούμε;

    Καλό βράδυ με φιλί

    ReplyDelete
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ BLOG THS ANΘΡΩΠΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ BLOG MAS
    http://blogs.athensvoice.gr/otelevtaiossamurai
    http://anemos5.blogspot.com/
    http://mykines.blogspot.com/
    http://anemos.yupiblogs.gr/

    ReplyDelete
  4. Φίλη μου Melissa ο πνευματικός "θάνατος" για εμένα είναι κάτι πολύ οδυνηρό. Αυτή η προσήλωσή μας, στα υλικά, στο σώμα, στις απολαύσεις του σώματος (που φυσικά και πρέπει να υπάρχουν, αλλά με μέτρο και όχι εις βάρος των αθώων παιδιών) από τη μία πλευρά και η πνευματική οκνυρία από την άλλη, δίνουν έδαφος κατά τη γνώμη μου, σε αρκετά κακά. Το εύκολο είναι να κάνεις κάτι. Το δύσκολο είναι να σκεφτείς αν είναι σωστό ή λάθος. Συνήθως πολλοί, πρώτα κάνουμε κάτι και μετά σκεφτόμαστε, αν το σκεφτούμε, αν πράξαμε σωστά ή λάθος. Όμως φίλη μου, υπάρχει ο εσωτερικός κριτής που λέγεται η συνείδηση. Και όταν αυτός ο εσωτερικός κριτής αρχίζει να "μιλάει" τότε στις τύψεις μπροστά, αισθάνεσαι πολύ μικρός και πολύ πόνο. Το κακό έχει μικρά πόδια. Όλοι αυτοί, που σήμερα χαίρονται και αισθάνονται όμορφα με τις αρρωστημένες τους, συμπεριφορές, αύριο, θα κληθούν από τη ζωή για εξηγήσεις. Ελπίζω να σκεφτούν αν ήταν στη θέση αυτών των παιδιών, αν θα τους άρεσε, αυτή η συμπεριφορά. Αν θα τους άρεσε στα παιδιά τους να του κάνουν, ότι κάνουν οι ίδιοι σε άλλα. Αν και κάποιες φορές τα κάνουν και στα ίδια τους τα παιδιά! Αυτό λέγεται πρόοδος; Αυτό λέγεται πολιτισμός; Η ασέβεια στην παιδική αθωότητα λέγεται πολιτισμός; Πόσο δημοκρατικό είναι, να μη σέβεσαι την παιδική ύπαρξη και να τη βιάζεις σωματικά ή ψυχολογικά;
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ReplyDelete
  5. opios polema gia mia idea tote aftos polema...

    ma otan oloi enothoume gia mia tote geniete i irini...

    ------

    i leptomeria stin paidia einai pos:

    stin gh mathenoun ton anthropo na agapa dia tou ''erota''

    kai einai evlogo na min gnorisoun na sevonte,na ektimane, na symbionoun (na sin-vionoyn) ta zevgaria... kai oloi me arostimeni agapi psaxnoun tin psixiki igia tous...


    ma stin paidia tis psixis twn xamomilakion oloi to gnorizoume pos to proto pragma pou psaxni i paidia tis psixis einai na mathi prota to ti einai agapi kai meta apo dio stagines nero na enononte stin mia thalasa ston enan okeano gemetis psixis apo agapi....

    kai agapi esti irini ,praotis,sofia,katanoisi,sofia, paidia.... ma kai ena pnevma kino se olous...tis agapis.


    imaste stagones tis vroxis kai o theos einai to nero...

    keros na katharisoume oloi mazi adelfika se mia kardia tis laspes pou tholosane ta nera tis anomalias... emeis ''ai ellines esmen''.


    na eisai kala panta kai psila to kefali @Melissa...mas.:)

    ReplyDelete
  6. @ SAMURAI
    Φίλε μας SAMURAI,
    ευχαριστούμε για τον τίτλο:
    Χαμομηλάκι ΤΟ BLOG THΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ !!
    Το καλύτερο Βραβείο για μας
    Ευχαριστούμε !!

    ReplyDelete
  7. Καλύτερα για όλους,
    να γεμίσει η θάλασσα του ύδατος τοιούτους πνιγμένους σε τούτη τη ζωή,
    μήπως & τους ελεήσει ο Κύριος στην αιώνια...,
    ειδάλλως στην άλλη κείνη αιώνια ζωή
    τους περιμένει για πάντα καταδίκη & φρικτά ψυχοσωματικά βασανιστήρια
    στη θάλασσα της ατέρμονης φωτιάς της κολάσεως...
    Εγγυημένα πράγματα.

    Μακάριοι οι μετανοούντες...,
    μακαριότερα τούτα τα αθώα Του Κυρίου παιδία.

    Στο Φώς.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki