Tuesday 13 May 2014

H Ομορφιά των Παιδιών που μάχονται με τον καρκίνο

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, αυτά τα παιδιά έδιναν κυριολεκτικά μάχη για τη ζωή τους. Γι αυτό ακριβώς και οι συγκεκριμένες εικόνες με πρωταγωνιστές ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους, για λογαριασμό της μη κερδοσκοπικής φιλανθρωπικής οργάνωσης Flashes of Hope, είναι τόσο υποβλητικές.


Η οργάνωση ιδρύθηκε το 2001 στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, από τους γονείς Allison και Kip Clarke αφότου ο γιος τους Quinn διαγνώστηκε με καρκίνο. Το Flashes of Hope είναι μια εθελοντική οργάνωση που σκοπό έχει να φωτογραφίζει κάθε παιδί με καρκίνο σε όλα τα στάδια, μέχρι την πλήρη θεραπεία του. Η οργάνωση συγκεντρώνει κεφάλαια που διοχετεύονται στην έρευνα για την καταπολέμηση του καρκίνου.

 
Δεδομένου ωστόσο ότι το ποσοστό πενταετούς επιβίωσης στα παιδιά με καρκίνο κυμαίνεται από 80% έως 70%, κάποιες από τις φωτογραφίες ίσως είναι οι τελευταίες για ένα παιδί. Για αρκετές πάντως περιπτώσεις, τα καρέ αυτά θα υπενθυμίζουν στην οικογένεια το τι κατάφερε να ξεπεράσει, καταγράφοντας σαν ντοκιμαντέρ το ταξίδι τους από την ασθένεια μέχρι την πλήρη αποκατάσταση.


περισσότερες εικόνες εδώ: iefimerida

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki