Monday 21 September 2009

Οι παιδοβιαστές (παιδεραστές) και η μυλόπετρα

Ὃς δ’ ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων τῶν πιστευόντων εἰς ἐμέ, συμφέρει αὐτῷ ἵνα κρεμασθῇ μύλος ὀνικός περί τόν τράχηλον αὐτοῦ καί καταποντισθῇ ἐν τῷ πελάγει τῆς θαλάσσης.
Και όποιος βλάψει ένα από αυτά τα μικρά που σε μένα πιστεύουν, τον συμφέρει να κρεμαστεί στο λαιμό του μια μυλόπετρα και να πέσει να πνιγεί στο βάθος της θάλασσας.

5 comments:

  1. τι να πείς??ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο.Ηθελα να ξέρα πόση αρρώστια έχει η ψυχή ενός ανθρώπου που θέλει να πάει με παιδάκια??

    δες και αυτό..http://eglimatikotita.blogspot.com/2009/09/blog-post_6158.html

    ReplyDelete
  2. Χωρίς δεύτερη σκέψη σας καταθέτω την άποψή μου για τη δημοσίευση που κάνατε αναφέροντας τις διευθύνσεις των παιδεραστών.
    Θεωρώ ότι ο σκοπός του μπλογκ Το Χαμομηλάκι είναι ιερό και πολύ ενδιαφέρον, εφόσον μας προβληματίζει όλους για τη σωστή φροντίδα των παιδιών μας.
    Όμως ειλικρινά ως μητέρα δυο παιδιών σοκαρίστηκα κι αηδιάστηκα χθες που με ένα απλό κλικ μπήκα σε κάποια από τις διευθύνσεις που ανακοινώσατε.
    Είμαι 43 χρονών και έχω ζήσει στο εξωτερικό, στην Γαλλία για την ακρίβεια. Προσωπικά γνωρίζω ότι υπάρχει στον κόσμο παιδεραστία επειδή έχω ακούσει στα ΜΜΕ, διάβασα κάποια άρθρα για το θέμα. Αλλά δεν προσπάθησα ποτέ να μπω ή έστω να ψάξω σε κάποιες από τις μηχανές αναζήτησης που βρίσκονται στο Ιντερνέτ, για να δω εικόνες ή ‘παραδείγματα’ παιδεραστίας.
    Το Χαμομηλάκι που δημοσιεύει τέτοιες αμαρτίες οφείλει να αναφέρει με το δικό του τρόπο την πληροφορία και να την αναλύσει εκ των προτέρων. Είναι πολύ επικίνδυνο να προβάλλει με τέτοια απλότητα την πληροφορία στον αναγνώστη. Τι θα συνέβαινε εάν τα παιδιά μου με ένα απλό κλικ στο μπλοκ Χαμομηλάκι θα έβρισκαν πληροφορίες που προσπαθώ εγώ, σαν γονιός, να μην διαβάσουν ;
    Πιστεύω ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ο τρόπος που χειρίζεστε την πληροφορία που βρίσκει ο καθένας στο Ιντερνέτ… Σε ακραία περίπτωση ο ιερός σκοπός σας δεν ανταποκρίνεται σε σωστό μήνυμα προς τους αναγνώστες, αλλά κατά κάποιο τρόπo, προβάλει τις ιδέες των παιδεραστών….
    Γνωρίζω ότι υπάρχει ειδική αστυνόμευση στο Ιντερνέτ πάνω στο ευαίσθητο θέμα της παιδεραστίας. Πρόκειται για ανθρώπους που είναι η δουλειά τους να προσπαθήσουν να εξαρθρώνουν τους κακοποιούς αυτούς… Σας προσκαλώ να τους ενημερώσετε για τις διευθύνσεις που βρήκατε. Έτσι πιστεύω ότι θα βοηθήσετε καλύτερα τα αθώα θύματα αυτών των ανώμαλων.
    Η απλή γνώμη μιας μητέρας…

    ReplyDelete
  3. Πριν από λίγο λάβαμε το παρακάτω e mail:

    λάβαμε το μήνυμα σας και από την Υπηρεσία μας θα γίνουν
    οι δέουσες ενέργειες.

    Ευχαριστούμε πολύ

    Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
    Λ. Αλεξάνδρας 173 ΤΚ 115 22
    Τηλ. 210 6476464 Fax 210 6476462

    ReplyDelete
  4. Αγαπητή μητέρα,
    Έχετε δίκαιο, προβληματιστήκαμε ιδιαίτερα αν πρέπει να μπουν αυτά τα links. Αν παρακολουθείτε, το Χαμομηλάκι, πάντοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στις αναφορές του.
    Πράγματι το υλικό που καταγγείλαμε είναι το λιγότερο και σοκαριστικό και αηδιαστικό. Είναι ακραία εγκληματικό. Η παιδεραστία είναι ειδεχθές έγκλημα.
    Καταγγείλαμε τα links στην υπηρεσία διώξεως ηλεκτρονικού εγκλήματος από την πρώτη στιγμή που έπεσαν στην αντίληψή μας. Αλλά γνωρίζουμε την διαδικασία. Η υπηρεσία αυτή που κάνει θαυμάσια την δουλειά της, ελέγχει την καταγγελία και ενημερώνει υπηρεσιακά την Google (YouTube). H YouTube λαμβάνει χιλιάδες καταγγελίες και τις ελέγχει και αυτή όταν έρθει η σειρά τους, έστω και αν υπηρεσιακές καταγγελίες έχουν προτεραιότητα.
    Εμείς εδώ στο Χαμομηλάκι πιστεύουμε πολύ περισσότερο στη δύναμη των αναγνωστών. Οι ομαδικές αναφορές στα video και τα blockαρίσματα των παιδόφιλων χρηστών έφεραν πολύ γρηγορότερα αποτέλεσμα. Το ένα video κατέβηκε πολύ νωρίτερα από την απάντηση της υπηρεσίας δίωξης σε μας.
    Πολλοί επισκέπτες επιφυλάχτηκαν να τα καταγγείλουν επειδή ανησυχούν για αντίποινα και πολλοί τα θεώρησαν πλάκα.
    Ότι και να είναι, και πλάκα να είναι, αυτά δεν πρέπει να είναι εκεί. Έτσι αποφασίσαμε να τα καταγγείλουμε.
    Πάντως θεωρούμε ότι συχνότερα τα παιδιά σας κάνουνε αναζητήσεις στο YouTube παρά στο Χαμομηλάκι και κινδυνεύουν περισσότερο από το ίδιο το υλικό παρά από τους συνδέσμους που το καταδεικνύουν.
    Δεν θέλουμε να φανεί σαν σύσταση, αλλά σε κάθε περίπτωση, έχετε πάντοτε το νου σας για το τι επισκέπτονται τα παιδιά σας.
    Κάτι ακόμη, το Χαμομηλάκι έχει μια αποστολή, να αναδείξει το πρόβλημα. Αυτό που σας σόκαρε και σας αηδίασε είναι εκεί, είτε το καταδείξουμε είτε όχι. Δεν είμαστε χωροφύλακες του διαδικτύου, από αγανάκτηση το κάναμε. Να ενημερώσουμε θέλουμε.

    ReplyDelete
  5. Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki