Thursday 28 November 2013

Την ενοχή του για παιδεραστία παραδέχθηκε ο Ian Watkins

Την ενοχή του στις πολλαπλές κατηγορίες που εκκρεμούν εις βάρος του για παιδεραστία, συμπεριλαμβανομένης και μίας κατηγορίας για απόπειρα βιασμού ενός βρέφους, ομολόγησε ο τραγουδιστής του γνωστού βρετανικού ροκ συγκροτήματος "Lostprophets".
.
Lostprophets singer Ian Watkins a ‘committed pedophile’; tried to rape baby
εκμεταλλεύτηκε τη διασημότητά του,
προκειμένου να κακοποιεί μικρά παιδιά
Σύμφωνα με το BBC, χθες Τρίτη, ο Ίαν Γουάτκινς παραδέχθηκε ενώπιον του βασιλικού δικαστηρίου του Κάρντιφ, στην Ουαλία, την ενοχή του στην απόπειρα βιασμού και σεξουαλική επίθεση σε ένα παιδί κάτω των 13 ετών, σε 3 διαφορετικές κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης που αφορούν σε παιδιά, καθώς και σε 6 ακόμα κατηγορίες που αφορούν στην παραγωγή ή την κατοχή άσεμνων φωτογραφιών ανηλίκων.
Εκτός, όμως, από τον Γουάτκινς, δύο ακόμα γυναίκες παραδέχθηκαν την ενοχή τους σε διάφορα σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος των ίδιων τους των παιδιών, μετά την ομολογία του τραγουδιστή ότι είχε επιχειρήσει να βιάσει το μόλις 11 μηνών αγοράκι της μίας εξ αυτών και ότι είχε συνωμοτήσει με την άλλη να βιάσει την ανήλικη κόρη της.
Σύμφωνα με τον δημόσιο κατήγορο, Κρίστοφερ Κλι, οι ναρκωτικές ουσίες «έπαιξαν σημαντικό ρόλο» στα εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος μικρών παιδιών ο 36χρονος τραγουδιστής.
«Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε τα πιο σοκαριστικά στοιχεία παιδικής κακοποίησης που έχω συναντήσει ποτέ στην καριέρα μου. Προσωπικά, δεν έχω καμίαν αμφιβολία ότι ο Ίαν Γουάτκινς εκμεταλλεύτηκε τη διασημότητά του, προκειμένου να κακοποιεί μικρά παιδιά», υποστήριξε στο δικαστήριο ο Κλι.
Σημειώνεται ότι το συγκρότημα «Lostprophets» συστάθηκε το 1997 και κατάφερε να πωλήσει 3,5 εκατ. δίσκους καθ' όλην τη διάρκεια της 15χρονης επιτυχημένης πορείας του.
Το συγκρότημα διαλύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο - σχεδόν έναν χρόνο μετά την απαγγελία των κατηγοριών στον Γουάτκινς.
sigmalive

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki